Julhälsning från ordförande!

Hej Alla spetshundsvänner.

Året som gått lägger vi snart till handlingarna och kanske vi minns någon trevlig jaktdag med en hund som skötte sig ypperligt, kanske en lyckad jaktprovsstart eller fina framgångar i utställningsringen.

Oavsett så är det väl ändå samhörigheten med våra hundar som gör att vi ägnar oss hängivet åt vår jaktform och våra fyrbenta kompisar.

Jag vill passa på att ge en eloge åt alla funktionärer i klubben som osjälviskt ställer upp inom alla våra aktiviteter, ingen nämnd och ingen glömd. Jaktprovsdomare, provledare, utställningsansvariga, styrelsemedlemmar, alla kommittéer ja listan är faktisk längre än man tror. Bra jobbat allihopa!

En liten blick framåt på 2018 så är min stora förhoppning att alla lokalklubbar verkligen anordnar utbildning för jaktprovsdomare och naturligtvis ett helt gäng intresserade som vill utbilda sig till det. Det är en viktig fråga som jag ser det. Till er som snuddat på tanken att utbilda er vill jag bara säga att ni får mycket tillbaka av att döma hundar på jaktprov. Man träffar och får i skogen se många olika hundar och hundägare för den delen och lär sig mycket av vår svåra konstutövning. Något man har nytta av i den egna jakten.

Jag vill önska er alla medlemmar En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Janne Andersson

Ordförande Riks