Ståndskalls nya redaktör!

Hej medlemmar!

Erika Eklund här, Ståndskalls nya redaktör. Detta uppdrag ska bli väldigt spännande och jag hoppas kunna bidra med innehållsrika meningar i tidningen. Så dela gärna med er av sådant som våra älskade trädskällare hittar på för att förgylla våra vardagar. Personligen tycker jag att det fyrbenta sällskapet ger mig oerhört mycket livskvalitet.

Jag har funnit mig tillrätta i Västerbottens lappmark. Här hemma finns både finsk spets och norrbottenspets, vilka ni ser på bild. Mitt hundintresse är stort och naturen likaså. I dagsläget har jag ingen jägarexamen men jag är fortfarande ung så det finns tid till att fixa det. Var inte oroliga, spetsarna får möjligheter att komma ut och jaga i skogen ändå.

Ni når mig via: standskall.ssf@gmail.com eller 070 – 568 61 59

Vi hörs!