Kommande årsmöten och motioner

Ett annorlunda år i pandemins spår är nu på väg till ända. Vi har alla fått göra mycket annorlunda detta år. Trots detta har vi som klubb lyckats genomföra en hel del jaktprov men många utställningar har fått ställas in. Vi närmar oss nu tiden för årsmöten och SKK har nu inkommit med information rörande dessa.

Informationen är utskickad till samtliga Lokalklubbar. Det finns möjlighet att skjuta upp de årsmöten som är planerade antingen en tid eller ett helt år alternativt att genomföra dem digitalt. Vi ber er att fundera över de möjligheter som finns och därefter ta ett beslut om hur ni väljer att göra. Viktigt dock att de möten som genomförs är så Coronasäkrade som möjligt, vilket i dagsläget är att använda digitala möten eller att skjuta på dem.

Viktigt att samtliga Lokalklubbar lägger ut på sina hemsidor hur det blir med just ert årsmöte så de medlemmar som tänkt delta vet hur mötet kommer att genomföras eller om det skjuts på. 

Som medlem har du givetvis möjlighet att lämna in en motion till riksårsmötet även om årsmötet i din lokalklubb har blivit inställt. Motionen måste sådana fall ha inkommit till oss i SSF-riks senast den 5 mars 2021.

I anslutning till detta vill vi passa på att önska er alla en God Jul & Gott Nytt År om än med ett annorlunda firande! Var rädda om er, era nära och kära så kommer så småningom bättre tider. Håll i & håll ut så hoppas vi på ett bättre 2021 tillsammans.

SSF Riks gm Jeanette Börjesson