SSF arrangerar film- och fototävling 2017!

SSF fyller femtio år 2017 och därför vill vi utlysa en film- och fototävling under temat ”Skogsfågeljakt med skällande fågelhund” som löper från den 25 augusti fram till årsskiftet. Tävlingen omfattar två klasser – stillbildsfoto och film (längd: 5–30 minuter) – och du kan välja att delta med flera bidrag i en eller båda klasser.

Vinnarna i respektive klass vinner en jakthelg med boende och dagkort på Holmen Skogs marker.

Resultat meddelas den 15 februari då vinnarna kontaktas av styrelsen och publiceras på Facebook samt i Ståndskall och delas ut på Riksårsmötet 2018. Jury i tävlingen utgörs av styrelsen vars beslut inte går att överklaga och SSF äger rätt att använda de vinnande bidragen i olika sammanhang för verksamheten utan att utan att krav på ersättning kan bli aktuella. SSF förutsätter att personer som syns i bild godkänner sin medverkan.

Tävlingregler

Tävlingen är öppen för medlemmar i SSF och pris kan överlåtas på annan medlem i SSF men inte lösas in mot pengar. För att kunna utnyttja dagkortet ska giltig vapenlicens uppvisas.

Bidragen bedöms efter kriterierna jaktmässigt och konstnärligt innehåll och ska förmedla positiv energi kring skogsfågeljakten med skällande fågelhund.

Tävlingen pågår från den 25 augusti fram till den 31 januari och bidragen ska vara tagna/filmade under perioden samt vara digitala. Bidragen får inte visas i andra sammanhang under tävlingsperioden och ska skickas som bildfil (foto), Youtubelänk till film som inte är i offentligt visningsläge till e-post: ssftavling@gmail.com eller lagrat på USB-minne till: Niklas Stöök, Kullsta 452, 844 92 Hammarstrand. Tävlingsdeltagares namn och adress samt kontaktuppgifter ska framgå klart och tydligt.

Styrelsen önskar alla lycka till och hoppas på många bidrag!